انسان در پیشگاه خداوند دارای كرامت است

به گزارش روابط عمومی مرکز اسلامی فاطمیه در اختتامیه اولین جایزه ریحانه خانم اشرف بروجردی، نوه امام راحل  طی سخنانی، مباحثی پیرامون شناخت حضرت زهرا(س) از پدرش مطرح كرد و گفت: این بسیار مهم است كه بدانیم حضرت زهرا(س) پدرش را چگونه توصیف كرده است و ما مسلمانان چه ویژگی از ویژگی‌های آن حضرت را به عنوان خط و مش زندگی خود را انتخاب كرده‌ایم.

وی افزود: همواره به ما گفته‌اند كه الگوی شما حضرت زهراست و ایشان وجود مقدسی است كه قابل دسترسی مستقیم نیست یعنی همیشه این تابلوی پیش روی ما بوده است كه دسترسی به زندگی حضرت زهرا(س) سهل و ممتنع است؛ سهل از این بابت كه او یك بشر است اما ممتنع چون حضرت زهرا(س) قطب عالم امكان و بهانه آفرینش است.

بروجردی با بیان اینكه قرآنیان همواره تلاش می‌كنند تا زندگی خود را منطبق با زندگانی بزرگان دین كنند، گفت: این ایام برای ما یك فرصت است تا یك بازنگری بر رفتار منش و كردار خودمان داشته باشیم و اگر مدعی هستیم كه پیرو اهل بیت(ع) هستیم و می‌خواهیم زندگی خود را بر پایه آموزه‌های رسول خدا(ص) شكل دهیم اولین نكته این است كه خداوند به پیامبرش می‌فرماید كه ما تو را برای آفرینش كل جهان این چنین ترسیم كرده‌ایم و منظور تكریم مكارم اخلاق است.

وی اظهار كرد: حضرت زهرا(س) پدرش را منتخب و برگزیده می‌داند كه انتخاب او بنا به دلیل مختلف صورت گرفته است و این برگزیدگی یك ویژگی دارد و اینگونه نیست كه هر كسی از بین آحاد بشر بدون دلیل انتخاب شود بلكه دغدغه پدرش را یادآور می‌شود كه نجات انسان و حفظ كرامت بشر است.

بروجردی با تأكید بر اینكه انسان در پیشگاه خداوند دارای كرامت است و محفوظ بودن این كرامت به واسطه این است كه پیامبر(ص) برای آنها راه و خط زندگی را ترسیم كرده است تا آن‌ها بتوانند به آن منزلت و كرامت واقعی دسترسی پیدا كنند، گفت: حضرت زهرا(س) در ادامه توصیف پدر می‌فرماید كه ما را از جهل و گمراهی نجات داد و دریچه‌های معرفت را به روی شما باز كرد.

وی گفت: تأكید حضرت زهرا(س) در خطبه فدكیه بر دانش و دانستن همراه با معرفت پیدا كردن است یعنی آگاهی داشتن یك وجه كار است و علم پیدا كردن توأم با یقین وجه دیگر و ترسیم‌گر زندگی است لذا حضرت تأكید می‌كنند به اینكه مردم را از جهالت و نادانی نجات داد.

وی اظهار كرد: جهلی كه پیامبر(ص) نفی می‌كند این است كه شما حقیقت را نادیده بگیرید اما حقیقت بالاخره خودش را آشكار می‌كند و مهم این است كه ما قلبی آماده پذیرش حقیقت داشته باشیم و حق را دریابیم.

اسکرول به بالا