دومین همایش ملی نهج البلاغه در آراء و اندیشه اسلام شناسان

  محــــورهای همـایش:

*جایگاه علوم انسانی در نهج البلاغه

*وحدت اسلامی در نهج البلاغه

*مردم سالاری در نهج البلاغه

*جامعیـــت و جهانی بودن قرآن کریم از منظر نهج البلاغه

*آموزه ها و سیره علوی معیار زندگی اسلامی در نهج البلاغه

*اخلاق اجتماعی در نهج البلاغه 

*کرامت انسان و حرمت آن در نهج البلاغه

*روش تحقیق در نهج البلاغه

*کتابشناسی

*زبان شناسی

*نسخه های خطی

و سایر موضوعات مرتبط

 

آخرین مهلت ارسال مقالات: جمعه،27 خردادماه 1401                           

زمان برگزاری همایش:  دوشنبه، 27 تیرماه 1401 (همزمان با عید سعیدغدیر خم)

زمان برگزاری همایش:  دوشنبه، 27 تیرماه 1401 (همزمان با عید سعیدغدیر خم)

 

شماره تماس و واتساپ : 09369311512    

صفحه اینستاگرام :  fatemieh_islamic.center  

سایت : https://fatemeh-ic.ir

 

 

 

شورای عالی کنفرانس :

دکتر محسن جاجرمی زاده – رئیس شورای راهبردی  همایش

دکتر محمدهادی امین ناجی – دبیر علمی همایش

دکتر بهزاد مریدی – دبیر اجرایی همایش

مجوز ISC  وزارت علوم:

طبق قوانین جدید و مصوبه وزارت علوم تحقیقات و فناوری و همچنین دستورالعمل برگزاری همایش های علمی –پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامی از این پس تنها کنفرانس هایی که در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) به ثبت رسیده باشند دارای اعتبار از  نظر وزارت علوم هستند و تنها مقالات ارائه شده در کنفرانس های نمایه شده در ISC دارای امتیاز پژوهشی و نمره پایان نامه می باشند.

شایان ذکر است فقط کنفرانس های معتبر دانشگاهی امکان نمایه سازی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) را دارند لذا کلیه مقالات پذیرش شده و گواهینامه های ارائه شده در این کنفرانس  مورد قبول و تایید تمام دانشگاه ها و سازمان های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ایران و سایر مراکز علمی جهان می باشد و پژوهشگران عزیز می توانند از امتیاز فوق بهره مند گردند.

از آنجا که معیارهای سنجش علم بر اساس قوانین علمی پایه‌گذاری شده‌اند، آن دسته از فرآورده‌های علمی که توسط ISC نمایه‌سازی می‌شوند، با فرآورده‌های تولید شده توسط  ISI برابری می‌کنند لذا ثبت یک کنفرانس علمی در پایگاه علوم استنادی جهان اسلام، از دیدگاه پژوهشگران؛ دانشگاهیان و محققان از جهت درجه ارزیابی علمی آن کنفرانس، حائز اهمیت خاصی است. وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ایجاد پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC و مدیریت آن وضعیت علمی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و فناوری، حوزه‌های علمیه، نشریات، دانشمندان و نویسندگان مقالات در نشریات علمی ایران و سایر کشورهای اسلامی را براساس تحلیل استنادی ارزیابی می‌کند.

 

راهنمای ارسال مقالات :

کلیه علاقه مندان ، دانشجویان ، اساتید ، مهندسین و پژوهشگران می توانند ضمن رعایت فرمت نگارش مقاله آخرین یافته های علمی ، پژوهشی ، کاربردی و مروری خود را منطبق بر محورهای ارائه مقاله کنفرانس از طریق کنترل پنل کاربران به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند. برای این کار ابتدا باید از طریق عضویت در سایت ( ثبت نام اولیه و ایجاد پنل شخصی ) یک حساب کاربری (کنترل پنل شخصی) ایجاد نموده سپس وارد پنل خود شده و از طریق منوی ارسال مقاله ، مقالات خود را ارسال نمایید.

اسکرول به بالا